وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری هیچگاه بر عدم واردات و تامین واکسن تاکید نداشته و همواره ضمن حمایت از واکسن داخلی بر تامین نیازهای مردم در حوزه درمان و کرونا تاکید داشتهاند. ایشان اجازه دادند که سال گذشته مبلغ یک میلیارد یورو از صندوق توسعه ملی جهت مبارزه با کرونا تخصیص پیدا کند که طبق آمار وزارت بهداشت تاکنون بیش از حدود ۹۰ درصد این مبلغ تخصیص پیدا کرده است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در بودجه سال ۱۴۰۰ علاوه بر افزایش بینظیر بودجه بخش درمان ۲۵ هزار میلیارد تومان در تبصره ۱۴ برای تامین نیازهای حوزه درمان از جمله مبارزه با کرونا اختصاص پیدا کرده است. امروز از سازمان هدفمندی یارانهها سوال کردم که طبق توضیحات آنها تاکنون ۱۸۰۰ میلیارد تومان در سه مرحله به علاوه ۱۷۰ میلیون یورو در اختیار بانک مرکزی برای تامین واکسن قرار دارد که حدود ۲۵۰ میلیون یورو میشود.
این عضو کمیسیون برنامه و بودجه توضیح داد: قیمت هر دوز واکسن بین ۶ تا ۹ دلار است یعنی اگر دولت دوازدهم به وظایف خود در زمان خودش عمل میکرد باید حداقل ۱۰۰ میلیون دوز وارد کشور میکردیم حال اینکه کل واکسن وارد شده در دولت دوازدهم یک بیستم این مقدار هم نیست. پس باید کسانی جوابگوی وضعیت کرونا در کشور باشند که بودجه طرح شهید سلیمانی را محدود کردند. عملا این سهم در شهرهای بزرگی مثل تهران تعطیل شد.
وی اضافه کرد: آنها محدودسازی جادهها، منع رفت و آمد و ایمنی گلهای را توصیه میکردند و با مسدودسازی سفرها مخالف بودند. لذا مجددا تاکید میکنم آنچه که متاسفانه در رسانههای بیگانه تبلیغ میشود، این طور نیست و صحت ندارد.
اسحاقی: مانع بحران قیمت گوشت و مرغ شویم
نماینده مردم قائنات در مجلس به ضرورت کنترل قیمت کالاهای اساسی تأکید کرد و گفت: اگر امروز فکری به حال نهادههای دامی نکنیم، در چند ماه آینده با افزایش قیمت دامهای سبک و سنگین مواجه خواهیم شد.
به گزارش ایسنا، سلمان اسحاقی در جلسه علنی نوبت عصر امروز(سهشنبه) مجلس شورای اسلامی در اخطار قانون اساسی اظهار کرد: این روزها همه حواسهای ما جلب نظر انتخاب و بررسی اعضای پیشنهادی دولت سیزدهم شده است. سال گذشته در چنین روزهایی با همکارانم فریاد زدیم که اگر فکری به حال دان(خوراک) مرغ نکنید، با یک بحرانی به نام افزایش قیمت در گوشت مرغ مواجه خواهیم شد. متأسفانه به این موضوع توجه نشد و مرغ ۱۲ هزار تومانی با افزایش ۵۰ هزار تومانی رو به رو شد و بعد دولت آن را به ۳۰ هزار تومان تقلیل داد. سپس ادعا کرد که قیمت را مدیریت کرده است. این اظهار نظر بی احترامی به شعور، فهم و درک مردم و نمایندگان بود.
نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس یازدهم از ضرورت کنترل قیمت کالاهای اساسی خبر داد و گفت: از بازار خبرهای خوبی به گوش نمیرسد. اگر دولت، مجلس و قوه قضائیه عزم خود را جزم نکنند، اتفاق خوبی نمیافتد. پیشنهاد میکنم که سران سه قوا کارگروهی را برای کنترل قیمت کالاهای اساسی تشکیل دهد. اگر امروز فکری به حال نهادههای دامی نکنیم، در چند ماه آینده با افزایش قیمت دامهای سبک و سنگین مواجه خواهیم شد. بی توجهی ما به بازار باعث شده که بعضی کالاهای اساسی ما قیمت بسیار بالایی داشته باشد. من از همه استدعا میکنم که به موضوع کنترل قیمتها توجه کنید. در چند ماه آینده با بحران قیمت گوش و مرغ همراه خواهیم بود.
این عضو کمیسیون بهداشت مجلس در پایان تأکید کرد: صدای مردم باید شنیده شود. امام شهید ما در صحنه کربلا فرمود که اگر صدای حق را نمیشنوید بدانید که شکم هایتان از مال حرام پر شده است. مبادا روزی برسد که صدای مردم را نشونیم.